Forside

Vi tilbyder

Om os

Kontakt os

Job

Automation

Automation

Tænker du på at opgradere dine automationsanlæg eller har du brug for hjælp til at realisere en ny automationsløsning? Lad Hem Elektro være din foretrukne servicepartner. Vi har over 30 års erfaring indenfor branchen, og vi er eksperter i at levere styringsløsninger, der opfylder dine specifikke behov og krav.

Vores erfaring med at løse automationsopgaver spænder over en række forskellige brancher. Derudover tilbyder vi automation forskellige kundetyper, der står og mangler optimering og andre løsninger der er tilpasset kunden, og maskineriets behov. Så uanset om du står og skal bruge optimering af et eksisterende anlæg, eller en helt ny løsning, så er vi klar til at hjælpe dig.

Vi har egen tavleværksted, hvor vi laver serieproduktion såvel som enkeltløsninger af tavle produktion. Vi udfører tavler i høj kvalitet, hvor der er tænkt over hver enkel lille detalje. Uanset om du har brug for en enkelt enhed eller en større produktion, så leverer vi altid pålidelige og kvalitetssikre resultater.

Vi fokuserer på at levere løsninger, der er optimale og tidsmæssigt opdateret med den nyeste teknologi. Vi tager ansvar for at optimere og montere systemerne, så du kan være sikker på, at alt fungerer, før vi afslutter opgaven. Vores mål er altid at sørge for, at du som kunde er tilfreds med vores service og løsninger.

Kontakt os i dag og hør mere om, hvad vi kan gøre for dig og din næste opgave.

Kontakt os

Hem Elektro ApS

Ulvevej 12, 7800 Skive, Danmark

Åbningstider

Mandag - torsdag: 7-16.
Fredag: 7-15.
Weekend: Lukket.

Døgnservice

Ring på: 60 15 03 21

2 + 6 =