Forside

Vi tilbyder

Om os

Kontakt os

Job

Industriservice

Industriservice

Hos Thy Varme & Stålteknik har vi et dygtigt og professionelt mandskab, som har specialiseret sig i plastsvejsning. Vi har stor viden og erfaring med at svejse og reparere plastrør og komponenter til blandt andet fjernvarmeanlæg og andre industrielle anvendelser. Vi plastsvejser i så godt som alle typer plast, hvilket også gør, at vi er fleksible og kan varetage enhver opgave uanset størrelse. Metoden er effektiv, da den skaber tætte, holdbare løsninger, der kan modstå høje temperaturer og kan udsættes for høje tryk.

Med plastsvejsning tilbyder vi dig høj kvalitet og effektiv service. Vi har dig som kunde med under hele opgaven for at sikre, at dine specifikke krav og behov bliver som ønsket.

Udover svejsning og reparation af plast, tilbyder vi også plastmontering og plastformning.

Vi benytter de nyeste teknologier og metoder, hvilket gør, at vi altid er opdateret og arbejder så effektivt som muligt.

Hos Thy Varme & Stålteknik tager vi altid gerne en snak om mulighederne omkring dine muligheder indenfor plastsvejsning, og sender også gerne et tilbud din vej. Kontakt os i dag, og hør mere.

Kontakt os

Hem Elektro ApS

Ulvevej 12, 7800 Skive, Danmark

Åbningstider

Mandag - torsdag: 7-16.
Fredag: 7-15.
Weekend: Lukket.

Døgnservice

Ring på: 60 15 03 21

10 + 4 =