Forside

Vi tilbyder

Om os

Kontakt os

Job

Solceller

Montering af solceller på tag

Med Hem Elektro får du den bedste service inden for solceller. Vi opsætter og servicerer solceller, så du får maksimalt udbytte af din investering i solenergi. 

Vores solcelle-service omfatter alt fra rådgivning om den bedste løsning til din bygning, installation og vedligeholdelse.

Vi arbejder med effektive solcellepaneler, hvor vi sikrer en professionel opsætning af dine solcellepaneler, så der ikke sker skade på tag eller isolering. Vi sikre den rigtige vinkel af panelerne, så solcellerne står så optimalt som muligt på dit tag.

Der kan være stor forskel på hvordan solceller mest optimalt opsættes, da tagtype, hældning og rammebeslag spiller store roller i opsætningen af solceller på taget. Derfor er vi også med dig hele vejen, fra tanke til solcellerne sidder på taget og forsyner dit hus med grøn energi.

Service af solceller og solcelleanlæg

Som udgangspunkt kræver langt de fleste solcelleanlæg ikke nogen form for vedligehold. Solceller er en langtidsholdbarløsning, der passer sig selv og levere grøn energi til husstanden eller virksomheden.

Når det er sagt, er det altid en god idé at få kontrolleret sit anlæg af fagfolk, for at øge levetiden og få det optimale udbytte af solcelleanlægget.

Hos Hem Elektro tilbyder vi en solcelle service pakke, hvor vores dygtige fagfolk én gang om året laver et udvidet servicetjek af dine solcellepaneler. 

Vi sørger for at tage hånd om alt det praktiske, så du kan fokusere på at nyde de økonomiske og miljømæssige fordele ved at gå over til solceller.

Vi arbejder med konkurrencedygtige priser, hvor vi ikke går på kompromis med pris, kvalitet eller servicering. 

Vil du høre mere om vores servicepakke, er du altid velkommen til at kontakte os. 

Hvad er solenergi?

Solenergi er den energi, der produceres af solceller.

Solenergi er blevet en vigtig kilde til vedvarende energi, da vi står overfor problemer med klimaændringer, og prisen på den strøm vi køber er for tiden på himmelflugt. 

Solenergi bliver allerede brugt i mange lande, og solenergisystemer kan nemt installeres på boliger / virksomheder og som jordanlæg. Solenergisystemerne bruger solceller til at producere elektricitet fra solens stråler. 
Der er en del informationer og fordele forbundet med solceller såsom: 

– Solceller bruges i solpaneler, som er hovedkomponenten i solenergisystemer.

– Solceller fungerer godt i solrige områder og producerer masser af elektricitet til daglige behov.

– Anlæggene kan leveres med en batteripakke som sikrer at man kan lagre energi, for så at kunne bruge den når solen er gået ned.

– Alle kan bruge, installere eller oplade deres enheder ved hjælp af solenergi i dag!

Har du lyst til at høre mere om hvilke muligheder der er omkring solceller, så kontakt os allerede i dag og få et uforpligtende tilbud.  

Kontakt os

Hem Elektro ApS

Ulvevej 12, 7800 Skive, Danmark

Åbningstider

Mandag - torsdag: 7-16.
Fredag: 7-15.
Weekend: Lukket.

Døgnservice

Ring på: 60 15 03 21

2 + 5 =