Forside

Vi tilbyder

Om os

Kontakt os

Job

El-installation og el-service

Lad Hem Elektro håndterer dine elinstallationer.

Strøm skal man have respekt for og skal laves af fagfolk.

Elektricitet kræver fagfolk og når du vælger Hem Elektro til at udføre dine elopgaver, er du i trygge hænder. Her ved du med garanti at opgaven udføres håndværksmæssigt korrekt og i god kvalitet.

Vores reference liste spænder bredt og vi har stor erfaring. Vi betjener både private samt erhverv og industri i mange forskellige brancher, vi gør os umage og sætter en ære i at alle vores kunder får den samme gode service og sparring uanset opgavens omfang.

Så står du og mangler en dygtig elinstallatør i forbindelse med nybyg, renovering, omforandringer eller blot en lille hasteopgave så ring trykt til Hem Elektro, vi står altid klar til at løse din opgave.

Industriservice

Hos Hem Elektro ved vi at et samarbejde forpligter og i særdeleshed når det gælder om at holde produktionsapparatet kørende sikre oppetid og optimal drift. Vi har mange års erfaring og rigtig stort know-how indenfor industriservice og vores dygtige industri folk står altid klar hvis uheldet er ude eller hvis der skal snakkes optimering af udstyret.

Så skal din virksomhed have den bedste backup til jeres maskiner så kontakt os og lad os få en snak om mulighederne.

Vi har for øvrigt også stor erfaring indenfor elektro området og udfører service, vedligehold og udskiftning af elmotorer i alle afskygninger

Automation

Vi leverer styringsløsninger til lang række af automationsopgaver.

Med over 30 års erfaring indenfor automationsbranchen står vi altid klar til at hjælpe dig. Hvad end det drejer sig omforandringer på et eksisterende maskinanlæg eller det er helt fra bunden på en ny maskine, er vi det rette valg.

Vi udfører automationsløsninger til såvel industrikunde med optimeringer og omforandringer på deres eksisterende anlæg og vi arbejder også for maskinbyggere med levering af komplottet løsninger med styring, fortrådning og programmering. Tavle produktion foregår på eget tavleværksted og vi laver såvel serieproduktion såvel som enkeltløsninger. Tavler er udført i høj kvalitet i både udførslen, komponenter og funktionalitet.